Obec Služátky

Nové fotografie

OZNÁMENÍ OBČANŮM změna svozu komunálního odpadu

Úvodní strana » Informace » OZNÁMENÍ OBČANŮM změna svozu komunálního odpadu

Na základě usnesení Zastupitelstva obce Služátky ze 4. 11. 2015 budou od ledna 2016 sběr, přepravu, využívání a odstraňování směsného komunálního odpadu v obci Služátky zajišťovat Technické a bytové služby města Světlá nad Sázavou.

Dosavadní svozová společnost AVE Čáslav provede poslední svoz odpadu v pátek 25. 12. 2015. Další svoz proběhne v pátek 8. ledna a zajistí ho Technické a bytové služby města Světlá nad Sázavou. Ty budou stejně jako předchozí společnost svážet odpad vždy v pátek jednou za čtrnáct dní, tedy 8. 1. , 15. 1. 22. 1. atd… Z výše uvedeného tedy vyplývá, že se sice mění společnost zajišťující svoz opadu, ale termín zůstává stejný.

Dle nově podepsané smlouvy se zvyšuje počet kontejnerů na separovaný odpad, v dolní části obce, u Kafků přibude ke kontejneru na sklo a na plasty nově nádoba na papír, v ulici začínající u Kubešů budou moci občané využít kontejner na plast.

Občané také budou moci zdarma vyvážet velkoobjemový a nebezpečný odpad na skládku v Rozinově kdykoli během kalendářního roku.

Vytvořeno dne: 23.12.2015
Obec Služátky © 2007-2024